fbpx Reno Sava - nagrada za najboljeg Renault koncesionara 2015. | RENO SAVA
  • Nenad Stefanov, Reno Sava
  • Nagrada 2015, Reno Sava
  • Predstavnik Srbije, Reno sava
  • Koncesionari 2015 Renault

Thierry Koskas, izvršni potpredsednik Odeljenja za prodaju i marketing Grupe Renault, vodio je godišnju dodelu nagrada za „Koncesionara godine” (DOTY). Prošle godine je u takmičenju učestvovalo više od 2500 koncesionara iz 35 zemalja. Od 105 dobitnika nagrada, 102 ih je prisustvovalo svečanoj dodeli.

Dobitnici nagrada za Koncesionara godine 2015. odabrani su prema četiri kriterijuma:

- prodaji novih vozila, rezervnih delova, dodatne opreme i ugovora o održavanju,
- profitabilnosti koncesije,
- zadovoljstvu kupaca,
- ispunjavanju standarda pripadnosti marki.

Dodela je održana u sredu, 11. maja u Renaultovom tehnološkom centru u blizini Pariza. Thierry Koskas, izvršni potpredsednik Odeljenja za prodaju i marketing na svečanosti je odao priznanje predanosti, uspešnosti i profesionalnosti ovih koncesionara grupe Renault. Naglasio je važnost mreže koncesionara u prenošenju vrednosti marki, proizvoda i usluga Grupe kao i njenu ključnu ulogu u zadovoljstvu kupaca i izgradnji poverenja.

Po prvi su put su petorici koncesionara uručene nagrade za korporativnu društvenu odgovornost (CSR)*, od čega su tri dobitnici nagrada i za najbolju prodaju. Pet koncesionara koji su ostvarili najveću prodaju električnih vozila dodeljene su nagrade EV.

Prioritet grupe Renault širom globalne mreže koncesionara, koju čini 12 000 prodajnih mesta, jeste zadovoljstvo kupaca prodajnim i postprodajnim uslugama. Renault je predan ispunjenju zahteva svojih kupaca nezavisno od njihovih individualnih želja i očekivanjima kroz sve faze kupovine tokom sedam ključnih trenutaka koji obeležavaju njihovo iskustvo sa markom. Renault širi program C@RE2.0 kako bi ostvario svoj cilj i plasirao se među tri najbolja proizvođača u pogledu zadovoljstva kupaca na svojim najvažnijim tržištima.„Grupa Renault sada raspolaže novom, još bogatijom paletom vozila. Naša prodajna mreža je glavni ambasador naših marki i proizvoda. Znam da će svojom profesionalnošću i kvalitetom usluge približiti ove fantastične proizvode našim kupcima”, izjavio je Thierry Koskas, izvršni potpredsednik Odeljenja za prodaju i marketing Grupe Renault.

*Renaultovi prioriteti u pogledu korporativne društvene odgovornosti: sigurnost na putevima, zaštita okoline, mobilnost za sve i razvoj ljudskog kapitala.

Nenad Stefanov / RENO SAVA / Srbija na dodeli nagrade u Parizu

Scroll to Top