fbpx Renault Talisman osvaja nagradu "Buisiness car of the year 2017." - "Poslovni automobil 2017." godine u Danskoj | RENO SAVA
  • renault talisman poslovni auto godine

Značajan događaj u Danskoj za Renault

Renault je trijumfovao svojim novim modelom Talisman u oštroj konkurenciji za prestižnu nagradu Business car of the year 2017. 
U najužem izboru od automobila našli su se Alfa Romeo Guilia, Audi A4, BMW 3 series, Kia Optima, Škoda Superb, Ford Mondeo, Ford S-Max, Jaguar XE, Volkswagen Passat, Volkswagen Tiguan. 
Članovi žirija su dva dana proveli u ocenjivanju ovih automobile da bi na kraju odlučili da Renault Talisman osvoji titulu.

Izbor za Poslovni automobil godine je najuticajnije takmičenje u Danskoj. 
Žiri su činili članovi Business Denmark (zajednica ljudi koji se bave prodajom i koji zbog svog posla automobilom godišnje prelaze između 30-80.000 km) i dva automobilska novinara, a konsultovani su fizioterapeuti da bi žiri procenio ergonomiju automobila.

Talisman kao pobednij je uzgred i prvi francuski automobil izabran za Poslovni auto godine.
"To je san svih koji se bave prodajom i mnogo putuju. Pobednički automobil je pravi francuski zavodnik i sjajan poslovni, kompanijski automobil. On je prostran, udoban za vožnju, sa puno opreme. 
Posebno nam je udobnost od velike važnosti, jer naši članovi prelaze u proseku 50.000 km godišnje
", kaže Lars Bundgaard predsednik Business Denmark

Scroll to Top