fbpx Rezervni delovi i oprema RENAULT - DACIA - MOTRIO | RENO SAVA

RENAULT DELOVI | RENO DELOVI
Reno Sava raspolaže velikim lagerom rezervnih delova za sva Renault i Dacia vozila.
Reno Dacia

RENAULT - DACIA REZERVNI DELOVI
većinom izlaze iz proizvodnje originalne opreme i proizvedeni su u skladu sa istim specifikacijama i standardima proizvodnje konstruktora vozila, obavezni su za ugradnju uvozila sa proizvođačkom garancijom i uslov za nastavak iste. Renault nudi kupcima način da kvalitet i sigurnost rezervnih delova ostanu identični prvobitno ugrađenim. Renault delovi su pokriveni proizvođačkom garancijom na sam deo i sve kvarove nastale kvarom zamenjenog dela (u slučaju da se isti kupi i ugradi u ovlašćenom servisu).

MOTRIO - preporuka Renaulta za vozila van garantnog roka.
Motrio delovi

Osnovne karakteristike:

- Jednostavna ugradnja i funkcionalnost, pružaju sigurnost i pomažu očuvanju životne sredine
- Strateški su prilagođeni tehničkim zahtevima Renaulta i drugih marki
- Najbolja ravnoteža kvalitete i cene - Jedan od dokaza kvaliteta Motrio proizvoda su identični uslovi garancije kao i za sve Renault-Dacia delove (kompletnu ponudu možete naći na www.motrio.com)

Osim toga nudimo vam delove različitih cenovnih kategorija ali i zadovoljavajućeg kvaliteta, proverenog tokom našeg dugogodišnjeg iskustva u servisiranju vozila. Reno delovi u koje verujemo.
Vaše upite možete slati na prodaja-delova@renosava.com, a mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo u roku od 24h (uz upit obavezan je broj šasije).

Scroll to Top