fbpx Reno Sava | RENO SAVA

Firma Reno Sava D.O.O. je nastala 1998. godine kako bi preuzela i proširila posao samostalne zanatske radnje Stefanov Save, koja datira od 1974. godine. Nakon 30 godina servisiranja i opravke Renault vozila, 1998. godine ova porodična firma i zvanično biva ovlašćena od strane Renault-a.

Početkom 2006. godine Reno Sava servis menja svoj status i postaje distributer sa pravom prodaje za nova Renault vozila i i otvara salon u Beogradu. 2013. godine otvaramo još jedan servis i salon Dacia vozila na novoj lokaciji u Pančevu, na Novoseljanskom putu 62b, a 2016. na istoj lokaciji pridružujemo i salon Renault vozila prateći najnovije Renault standarde.

Ovaj objekat pruža kupcima komfor i udobnost, veliki izbor modela koji se mogu videti kao i najnoviju tehnologiju koja pomaže u konfigurisanju vozila po želji. U salonu možete pogledati neke od izloženih modela, i doći do informacija u vezi novih Renault i Dacia vozila, kako iz putničkog tako i iz teretnog programa do 3,5t nosivosti. Kreiramo i poručujemo vozila po Vašoj želji.

Reno Sava D.O.O. servis je osposobljen za popravku i održavanje svih Renault i Dacia vozila. Opremljeni smo najsavremenijim alatima, kao i kompjuterskim dijagnostičkim aparatima za otkrivanje kvarova na vozilima. Njima rukuje kvalifikovani specijalizovani kadar koji redovno pohađa seminare koje Renault organizuje u svom centru za obuku.

Kod nas možete dobiti niz infomacija vezanih za održavanje Vašeg automobila. Raspolažemo velikim lagerom rezervinih delova, kao i mogućnošću brze nabavke i isporuke svih delova iz Renault i Dacia programa, a sada već i značajnim brojem najtraženijih demo vozila i omogućavamo klijentima probne voznje, kako bi stekli kompletan utisak o našim automobilima.

Koristimo ovu priliku da se zahvalimo svima koji su nam do sada ukazali poverenje i pozivamo vlasnike i ljubitelje Renault i Dacia vozila, kao i sve one koji žele da otkriju prednosti vozila koje nudimo, da nas posete.

Scroll to Top